Mag Charger

Pokolba az elemekkel, folyton csak lemerülnek és újat kell venni belőlük!

Az elektronikus mikrokapcsolóval szerelt Mag Charger 5 féle lehetséges üzemmódban használható, amelyek közül a felhasználó választhatja meg azt a három funkciót, amelyek a kapcsoló egy-, két- illetve háromszoros gyors egymásutáni lenyomásával kapcsolható.

A lámpa hálózatról (230V/50Hz AC) és gépkocsi szivargyújtóról (12V/24V DC) egyaránt tölthető a tartóként is szolgáló töltőegység segítségével.

Csomagolása tartalmazza a hálózati és szivargyújtó adaptereket, a NiMhd akkumulátort. A lámpa zársapkájában - mint minden izzólámpával szerelt Maglite elemlámpában - ott lapul a tartalékizzó.

Mag Charger
lumen kandela distance time high time low shock rain
235L 45372cd 434m 2 óra 6ó 30p 1m IPX4

Az elektronikus kapcsoló működése, felprogramozása

Az elektronikus kapcsoló három üzemmód kapcsolását teszi lehetővé, ezek a kapcsoló egy-, két- illetve háromszoros, gyors egymásutáni lenyomásával kapcsolhatóak. Azt, hogy az összes rendelkezésre álló üzemmód közül melyik legyen az a három (ún. funkciószett), a felhasználó - egyszerű beállítás révén -választhatja meg.

Mindegyik elektronikus kapcsolóval szerelt elemlámpa használati utasításában megtalálható a funkciószetteket tartalmazó táblázat, amely segítséget nyújt a kapcsoló beprogramozásához.

Amennyiben megvan, hogy melyik funkciószettet szeretné használni, akkor a kívánt szett aktiválásához csavarja le a lámpa zárókupakját (elem/akku érintkezés megszüntetéséhez), várjon 2 másodpercet, majd a kapcsológombot lenyomva tartva csavarja vissza a zárókupakot, és a kapcsolót csak akkor engedje fel, amikor a lámpa annyiszor villan fel gyors egymás után, ahányas számú szettet választotta.

A villanások sorrendje: 1 villanás - szünet - 2 villanás - szünet - 3 villanás - szünet - 4 villanás. A kapcsolót felengedve az első szünetben az 1-es funkció szett válik aktívvá, a második szünetben a 2-e szett stb.

A kiválasztott funkciószett üzemmódjai ezután a kapcsológomb gyors egymás utáni lenyomásával, a lenyomások számának megfelelően lesznek előhívhatóak.


Csomagolás

Doboz

díszdobozos változat

Írj nekünk!

Amennyiben kérdésed lenne termékeinkkel kapcsolatban, nagyobb mennyiségű megrendelésben gondolkozol és ajánlatot kérnél, vagy garanciális problémád van, akkor az alábbi űrlap kitöltésével tudsz velünk kapcsolatba lépni.

A *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.